autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc cu sos de lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, sare, faina, smantana, sare de lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitele se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig la cuptor. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se inabusa in 75 ml de ulei , se adauga apa necesara fierberii si se amesteca continuu.
In sosul format se adauga snitelele , smantana si sare, fierbanu-se impreuna .Cand carnea e fiarta se adauga sucul de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chec aperitiv

Chec aperitiv

Sunca, salamul, ardeii si maslinele le-am taiat bucatele. Se mixeaza bine ouale pana devin o compozitie

88 voturi    33 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Plicuri cu carne

Plicuri cu carne

Se taie ceapa julien (fidelute). Se caleste 3 min in ulei incins. Se adauga Vegeta, carnea tocata,

23 voturi    10 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pulpe umplute