Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare. Feliile de sunca se inabusa in unt .
Castravetiii se inabusa in 25 ml de ulei. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei si se adauga supa de oase , piper,sare si se fierbe. Pe platou se asaza bucatile de snitel , deasupra felii de sunca iar peste sunca creierul si castravetii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii