autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc Praga

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, oua, faina, sare, lamaie, maioneza, morcovi, mazare, ceapa, cartofi, pesmet, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Pe fiecare bucata de carne se asaza cate o felie de sunca, se pliaza,apoi se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Morcovii si cartofii se amesteca cu mazare, ceapa, sare, maioneaza si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc Praga" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnati de bere imbracati in aluat

Carnati de bere imbracati in aluat

Aluatul se imparte in patrate egale, apoi se ia cate un patrat, se pune in mijloc un carnat si se

2 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Drob de miel