autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc umplut

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
sunca presata, ulei, ceapa, faina, carne de porc, paine alba, smantana,pasta tomate,piper, vin alb, patrunjel verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase, se raceste si se amesteca cu carnea tocata, ou,sunca, smantana, piper, patrunjel verde si sare.
Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se trec prin faina. Se asaza unul langa altul intr-un vas cu 75 ml ulei si 100 ml de supa de oase si se fierb inabusit.
Ceapa ramasa se inabusa in 25 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se adauga pasta de tomate, vin,300 ml de supa de oase si se fierb inabusit.
Sosul format se paseaza peste snitele,se completeaza cu 500 ml de supa si se continua fierberea inca 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • sunca presata
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • carne de porc
  • paine alba
  • smantana,pasta tomate,piper
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Tort aperitiv