autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc umplut

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
sunca presata, ulei, ceapa, faina, carne de porc, paine alba, smantana,pasta tomate,piper, vin alb, patrunjel verde, supa de oase, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase, se raceste si se amesteca cu carnea tocata, ou,sunca, smantana, piper, patrunjel verde si sare.
Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se trec prin faina. Se asaza unul langa altul intr-un vas cu 75 ml ulei si 100 ml de supa de oase si se fierb inabusit.
Ceapa ramasa se inabusa in 25 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se adauga pasta de tomate, vin,300 ml de supa de oase si se fierb inabusit.
Sosul format se paseaza peste snitele,se completeaza cu 500 ml de supa si se continua fierberea inca 25 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc umplut" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Se curata muschiul de pielite si se sterge cu un servet umed, se taie in lungime se bate usor, dandu-i

3 voturi    1 comentariu
4h 30 min
Aperitive cu carne
Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor

Aperitiv din piept de curcan şi sfeclă roşie la cuptor

1.Pieptul spălat bine se şterge bine cu un prosop, se freacă cu cimbru, piper şi sare şi se

6 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • sunca presata
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • carne de porc
  • paine alba
  • smantana,pasta tomate,piper
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pipote cu maioneza