snitel de porc umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca presata
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • carne de porc
  • paine alba
  • smantana
  • pasta tomate
  • piper
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase, se raceste si se amesteca cu carnea tocata, ou,sunca, smantana, piper, patrunjel verde si sare.

Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se trec prin faina. Se asaza unul langa altul intr-un vas cu 75 ml ulei si 100 ml de supa de oase si se fierb inabusit.

Ceapa ramasa se inabusa in 25 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se adauga pasta de tomate, vin,300 ml de supa de oase si se fierb inabusit.

Sosul format se paseaza peste snitele,se completeaza cu 500 ml de supa si se continua fierberea inca 25 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise