Se dezoseaza pieptul (pulpele), se taie in bucati potrivite, nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu Delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim compozitia de ou (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta), dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.
Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin compozitia de ou si o punem la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!).
Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii