Snitel de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui sau pulpe,
  • oua,
  • delikat,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei.

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul (pulpele), se taie in bucati potrivite, nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu Delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim compozitia de ou (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta), dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.

Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin compozitia de ou si o punem la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!).

Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii

Smoothie de mango, banane si fructul pasiunii
Gogosi glazurate

Gogosi glazurate

Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....

Gogosi glazurate
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor