autor:

autor

» » Aperitive

Snitel de pui

   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
piept de pui sau pulpe, , oua, , delikat, , faina, , pesmet, , ulei.

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

73 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul (pulpele), se taie in bucati potrivite, nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu Delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim compozitia de ou (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta), dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.



Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin compozitia de ou si o punem la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!).



Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Snitel natur din piept de pui cu legume sotate

Se spala si se taie marunt (felii, cubulete, fasii) legumele apoi se calesc in 4 linguri de ulei

15 voturi    11 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne
Snitel din piept de pui la cuptor

Snitel din piept de pui la cuptor

Feliile de pui se bat cu ciocanul de carne , se condimenteaza apoi se ung cu ulei . Se lasa 10 minute

6 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

73 voturi

Ingrediente

  • piept de pui sau pulpe
  • oua
  • delikat
  • faina
  • pesmet
  • ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
OMLETA TARANEASCA