Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 vinete, 4 linguri grasime, 3 linguri faina, 3 linguri pesmet, 3 oua, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie vinetele felii rotunde, groase cam de ½ cm, se pune sare si se lasa sa stea un sfert de ora, apoi se zvinta bine intr-un servet curat. Se dau prin faina, ou batut si pesmet, se prajesc in grasime incinsa. La fel se poate prepara din dovlecei si telina Snitelele se servesc fie simple cu felii de lamiie, fie cu sos de rosii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vinete" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive
Dovleceii se dau prin razatoare si se pun la scurs. Peste ei se pune telemeaua sfarmata cu furculita,
3 voturi
0 comentarii
40 min
Intr-o oala inalta, punem apa si un pic de sare. Dupa ce a dat in clocot, adaugam spanacul, il lasam
0 voturi
0 comentarii
1h 15 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate