Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa , apoi se scot separat intr-un vas. Faina se dizolva in 100 ml de apa rece , se adauga in sucul de la carne si se amesteca continuu.
Se adauga sirop de compot, zahar ars, apa fiarta( 1 l), sare si se fierb 15 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vermut. Sosul rezultat se paseaza , se amesteca cu carnea si se fierb 10 min. Se prepara ochiuri din oua,50 ml de ulei si sare. Din cartofi , unt, lapte , sare se prepara piure.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii