autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de vita somesan

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, faina, cartofi, unt, compot, lapte, vermut, oua, zahar, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina, se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa , apoi se scot separat intr-un vas. Faina se dizolva in 100 ml de apa rece , se adauga in sucul de la carne si se amesteca continuu.
Se adauga sirop de compot, zahar ars, apa fiarta( 1 l), sare si se fierb 15 min. Spre sfarsitul fierberii se adauga vermut. Sosul rezultat se paseaza , se amesteca cu carnea si se fierb 10 min. Se prepara ochiuri din oua,50 ml de ulei si sare. Din cartofi , unt, lapte , sare se prepara piure.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de vita somesan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv cald (Valdostana)

Aperitiv cald (Valdostana)

Pieptul de pui se feliaza, se condimenteaza,se gateste pe grill. Pe feliile de gratar se asaza alterntiv

2 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpe de pui umplute,in foietaj

Pulpele de pui se bat usor cu ciocanul de sntele,se spala si apoi se pun intr-un vas in care adaugam

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele marinate cu lamaie si usturoi(reteta portugheza)