autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, sunca presata, faina, oua, pesmet, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de sunca se asaza pe cate o bucata de carne, care se pliaza, apoi se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Drob cu carne de porc in manta de bacon

Drob cu carne de porc in manta de bacon

Taiem carnea cubulete,o spalam , o lasam la scurs si apoi o dam prin masina de tocat. Amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pasta Lumaconi umplute cu carne si cascaval

Pastele se pun la fiert in apa cu un virf de lingurita de sare, respectind intocmai intructiunile

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • sunca presata
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne