autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, sunca presata, faina, oua, pesmet, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Feliile de sunca se asaza pe cate o bucata de carne, care se pliaza, apoi se trec prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftelute cu susan la cuptor

Chiftelute cu susan la cuptor

Feliile de franzela se inmoaie in apa si se storc, apoi adaugam la carne. Ceapa se curata si se da

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui

Pate de ficat de pui

Se pun la topit 3o g unt si cand s-a topit se pune ceapa taiata marunt. Se prajeste pana devine aurie,

7 voturi    9 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
399.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • sunca presata
  • faina
  • oua
  • pesmet
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute din hrisca si piept de pui cu umplutura de cascaval topit