autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de vitel a la stefania

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, ulei, smantana, faina, ceapa, patrunjel verde ,piper ,sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, apoi se scot intr-un vas separat. Ceapa se inabusa in sucul ramas de la carne; se adauga 50 g de faina dizolvata in 50 ml de apa rece, cca 1,5 l de apa fiarta , sare, piper si se fierb 30 min.
Sosul se paseaza peste bucatile de carne si se fierb 10 min. Se prepara ochiuri din oua cu 50 ml de ulei si sare.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de vitel a la stefania" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de pui crocante

Snitele de pui crocante

Se curata usturoiul si se toaca marunt.Intr-un bol se amesteca uleiul de masline,ghimbirul,curry,usturoiul,vinul

8 voturi    3 comentarii
25 min
Aperitive cu carne
Carnati de bere imbracati in aluat

Carnati de bere imbracati in aluat

Aluatul se imparte in patrate egale, apoi se ia cate un patrat, se pune in mijloc un carnat si se

2 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • ulei
  • smantana
  • faina
  • ceapa
  • patrunjel verde ,piper ,sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute