autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel cu sos tomat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, ulei, faina, piper, sos tomat, sare, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 50 ml de apa. Se adauga sos tomat, piper si sare si se fierb cca 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel cu sos tomat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

Corabioare cu piept de pui si slaninuta afumata

Fileurile de piept de pui se condimenteaza cu rosmarin,sare si piper .Peste fiecare bucata de file

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Piept de pui pane facut de fetita mea

Piept de pui pane facut de fetita mea

Se taie pieptul felii sau se cumpara gata taiat. Se sareaza, se pune piper, dupa care se da prin

13 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • ulei
  • faina
  • piper
  • sos tomat
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Painici cu masline.