autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel (palermo)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, cascaval, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou baut cu cascaval ras si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel (palermo)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata

3 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Crochete de bechamel

Crochete de bechamel

Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se

14 voturi    14 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    gbfxg , 25 septembrie 2009

    etare

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

gbfxg

etare

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pachetele din piept de pui cu spanac si sos de iaurt