autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel (palermo)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, cascaval, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou baut cu cascaval ras si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel (palermo)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cornulete picante

Cornulete picante

Aluatul;faina + drojdia dizolvata in apa +uleiul se amesteca se adauga sarea si uleiul.Se framinta

6 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Pui Shanghai

Pui Shanghai

Puiul se taie in fasii subtiri longitudinale si se da prin amestecul rezultat din combinarea fainei

29 voturi    12 comentarii
25 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    gbfxg , 25 septembrie 2009

    etare

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Fara foto

gbfxg

etare

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Toba in stomac de porc