Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 12 august 2008
Ingrediente
carne de vitel, oua, cascaval, faina, ulei, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se trec prin faina, ou baut cu cascaval ras si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel (palermo)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
gbfxg , 25 septembrie 2009
etare