autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel (palermo)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, cascaval, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou baut cu cascaval ras si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel (palermo)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Coronita aperitiv

Coronita aperitiv

Taiem sunca cubulete. Dam cascavalul pe razatoare (cu gauri mari). Faramitam branza cu o furculita

0 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu oua
Oua coapte in cartofi

Oua coapte in cartofi

Carte Regala de Bucate - sursa acestei retete. Este o reteta care necesita timp, dar merita incercata

4 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Oua umplute