autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel de vitel (palermo)

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, cascaval, faina, ulei, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou baut cu cascaval ras si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de vitel (palermo)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Omleta Reinterpretata

Omleta Reinterpretata

- Tăiați ciupercile și dovlecelul și căliți cu niște sare și cimbru; - Separat amestecați

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte

Limba rasol si rulouri cu spanac si oua fierte

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

17 voturi    13 comentarii
2h 15 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • cascaval
  • faina
  • ulei
  • sare

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Cosulete din sunca cu oua