autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Snitel din carne de vita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de vita, faina, oua, pesmet, ulei, piper si sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut, pesmet si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din carne de vita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA

LEGUME PROASPETE UMPLUTE CU PATEU DE BRINZA

Rosiilor si ardeiului li-se indeprteaza interiorul cu seminte.Rosiile se pun la scurs pe un servet

5 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Desfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Se serveste cu piure de cartofi si salata...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Se serveste cu piure de cartofi si salata...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Ciuperci umplute cu legume