autor:

» » Aperitive

Snitel din piept de pui cu bere

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
2 buc Pui, 100 ml Bere, 2 buc Ou, 1 buc Maggi Ideea Zilei Snitel crocant

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul de pui, se taie bucati si se bate usor cu ciocanul de snitele. Separat se bat ouale cu paharul de bere. Se trec snitelele astfel formate prin ou, Maggi Snitel Crocant si din nou prin ou, se prajesc in uleiul bine incins. Se pot servi cu cartofi prajiti sau cartofi natur. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel din piept de pui cu bere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 2 buc Pui
  • 100 ml Bere
  • 2 buc Ou
  • 1 buc Maggi Ideea Zilei Snitel crocant

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
RULOURI DE FICATEI DE PASARE CU BACON