autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel Figaro

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, sunca presata, creier ,ulei, morcovi, castraveti murati, orez, faina, unt, patrunjel verde, otet, foi de dafin,, supa de oase, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare. Feliile de sunca se inabusa in unt .
Castravetiii se inabusa in 25 ml de ulei. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei si se adauga supa de oase , piper,sare si se fierbe. Pe platou se asaza bucatile de snitel , deasupra felii de sunca iar peste sunca creierul si castravetii.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel Figaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Sincera sa fiu,eu prefer snitele de piep de pui:)),dar si cele de porc sunt foarte gustoase.Asa ca

12 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Aperitive cu carne
Mini suprize cu pui si cascaval

Mini suprize cu pui si cascaval

Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul.

0 voturi    0 comentarii
10h
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 20 %
999.99 lei
799.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • sunca presata
  • creier ,ulei
  • morcovi
  • castraveti murati
  • orez
  • faina
  • unt
  • patrunjel verde
  • otet
  • foi de dafin,
  • supa de oase
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Bucatele de muschi file in crusta de paine