autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel Figaro

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, sunca presata, creier ,ulei, morcovi, castraveti murati, orez, faina, unt, patrunjel verde, otet, foi de dafin,, supa de oase, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de apa. Se adauga sare. Feliile de sunca se inabusa in unt .
Castravetiii se inabusa in 25 ml de ulei. Orezul se inabusa in 50 ml de ulei si se adauga supa de oase , piper,sare si se fierbe. Pe platou se asaza bucatile de snitel , deasupra felii de sunca iar peste sunca creierul si castravetii.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel Figaro" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • sunca presata
  • creier ,ulei
  • morcovi
  • castraveti murati
  • orez
  • faina
  • unt
  • patrunjel verde
  • otet
  • foi de dafin,
  • supa de oase
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Pastel cu carne si vanata