autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel florentin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, piure de spanac, oua, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si prin compozitia de oua cu cascaval si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel florentin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Aluatul: Punem laptele pe foc pana devine caldut. Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Cernem

3 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
pizza  picanta

pizza picanta

In apa calduta se dizolva drojdia, se toarna peste faina si sa amesteca. Se adauga uleiul si se

8 voturi    1 comentariu
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piure de spanac
  • oua
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Drob cu carnati