autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel florentin

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, piure de spanac, oua, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si prin compozitia de oua cu cascaval si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel florentin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Salata arici

Salata arici

Se pune pieptul de pui la fiert impreuna cu morcovul, telina si patrunjelul. Cand sunt aproape gata

6 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Portofele cu ciuperci si carne

Portofele cu ciuperci si carne

Am luat cate o foaie, am stropit –o cu ulei si am indoit-o in doua, pe latime. Am adaugat putin

15 voturi    12 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piure de spanac
  • oua
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu ficatei de pui