snitel Lemberg

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • slanina afumata
  • crenvrusti
  • ulei
  • unt
  • spanac
  • sare
  • piper
  • supa de oase
  • faina
  • lamaie

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina si se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. 10 g faina se dizolva in 100 ml de supa de oase rece, se adauga untul infierbantat , impreuna cu spanacul, cantitatea de supa ramasa, piper,sare si se fierb 10 min,amestecand continuu. Se adauga snitele si se introduce vasul la cuptor. Feliile de slanina afumata se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Peste fiecare bucata de snitel se asaza cate 2 bucati de crenvrusti si o felie de slanina intre crenvrusti.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise