Bucatile de carne se trec prin 50 g de faina si se inabusa in 75 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. 10 g faina se dizolva in 100 ml de supa de oase rece, se adauga untul infierbantat , impreuna cu spanacul, cantitatea de supa ramasa, piper,sare si se fierb 10 min,amestecand continuu. Se adauga snitele si se introduce vasul la cuptor. Feliile de slanina afumata se inabusa in 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase. Peste fiecare bucata de snitel se asaza cate 2 bucati de crenvrusti si o felie de slanina intre crenvrusti.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii