Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 august 2008
Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, supa de oase, patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 150 ml de supa de oase. Se mai adauga 550 ml de supa de oase si se fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu carne de porc" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dai carnea de 2-3 ori prin masina de tocat impreuna cu franzela inmuiata si stoarsa, apoi amesteci
8 voturi
5 comentarii
30 min
Inimile fierte le dam prin masina de tocat carne,amestecam cu carnea tocata,adaugam ouale si condimentele,amestecam
59 voturi
4 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate