autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

Snitel natur cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, supa de oase, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 150 ml de supa de oase. Se mai adauga 550 ml de supa de oase si se fierb cca 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel natur cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Oite din conopida

Oite din conopida

Se foloseste o conopida nu foarte dezvoltata care se spala ,se curata si se desparte apoi in fragmente

3 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive
Dovlecei umpluti cu carne

Dovlecei umpluti cu carne

Spalam dovleceii,ii scobim de miez in interior,ii dam cu sare in interior,si ii lasam cu \'\'gura\'\'in

11 voturi    6 comentarii
55 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Eu il servesc cu ciuperci si cartofi piure...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sare
  • supa de oase
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Eu il servesc cu ciuperci si cartofi piure...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Crokete de cartofi cu cascaval si ghimbir