autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel natur de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, faina, ulei, sare, supa de oase

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de supa. Se adauga cantitatea ramasa de supa si se fierbe 15 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel natur de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Aperitiv COADA DE PAUN

Aperitiv COADA DE PAUN

Se taie felii lungi de castravete ce vor constitui coada paunului.Se orneaza cu baghete de morcov,cuburi

7 voturi    7 comentarii
10 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de gaina

Rulada din piept de gaina

1 Se desface pieptul de pe gaina cu tot cu piele, se aranjeaza pe masa si se bate putin cat sa se

19 voturi    19 comentarii
30h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • faina
  • ulei
  • sare
  • supa de oase

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Mini quiche