autor:

sorina gabriela

» » Aperitive

Snitel Parizian

Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sorina gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 martie 2011

Ingrediente
700g muschiulet de porc, 3 oua, 200ml smantana dulce pentru sosuri sau frisca ,300g faina,sare,piper ., 1l ulei pentru prajit .

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

23 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza muschiuletul de porc in feli groase de 2-3cm .Se condimenteaza, se bate cu ciocanul de snitele pe ambele parti pana dublam marimea feliei de carne si se trec bine prin faina.Le asezam pe o tavita sau o farfurie mai intinsa.
Intr-un bol se bate bine oul cu sare,piper si smantana , apoi se pune faina si incorporam bine pana formam un aluat gros,dar fluid ,mai consistent ca cel de clatite.
Intr-o tigaie punem uleiul la incins.Eu am folosit fripteöza .
Trecem feliile de carne in aluatul format si le prajim bine pe ambele parti.
Se pot servi cu garnitura sau numai cu salata.
Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel Parizian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Lipie umpluta

Lipie umpluta

Iata ce iese cand ai doar cateva ingrediente la indemana si termometrul te tine departe de bucatarie.

13 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI

SUFLEU DE PASTE CU PIEPT DE PUI

Pastele se pun la fiert cand apa clocoteste, cu 2-3 prize de sare si cativa stropi de ulei ca sa

2 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • cocolina

    cocolina (Chef de cuisine) , 18 aprilie 2012

    Ce bine ti-au iesit Sorina imi plac foarte mult

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iulie 2011

    Ce bunatate, gustos si hranitor!

  • mihai

    mihai (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

    Simplu rapid si numai bun cand avem musafiri acasa. Felicitari!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 martie 2011

      Hmmmmmmmm ce bine miroase hi,hi,hi, pot servi si eu un snitel ? Multumesc ! e foarte bun...*****

    • KatrinC

      KatrinC (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

      Foarte buuunnn !!!

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 30 martie 2011

      yami yami...ce bunatate!:)*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

23 voturi

Ingrediente

  • 700g muschiulet de porc
  • 3 oua
  • 200ml smantana dulce pentru sosuri sau frisca ,300g faina,sare,piper .
  • 1l ulei pentru prajit .

Raporteaza reteta

Retete
de sorina gabriela
Pui bine ametit

Pui bine ametit

Se spala bine puiul , se sterge cu un servet. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele si

5 voturi    9 comentarii
1h 40 min
Fripturi
Vinete si dovlecei gratin

Vinete si dovlecei gratin

Se spala vanata si dovlecei, se curata de coaja(un rand da , unul nu),se taie rondele nu prea groase

81 voturi    36 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Präjitura integrala cu visine

Präjitura integrala cu visine

Se pun visinile intr-o strecuratoare la scurs. Dupa ce sunt bine scurse se dau prin amidon si se

7 voturi    7 comentarii
50 min
Prajituri

cocolina (Chef de cuisine)

Ce bine ti-au iesit Sorina imi plac foarte mult

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta aperitiv cu franjuri