autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

snitel parizian cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, oua, faina, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel parizian cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Rulada Kazacioc

Rulada Kazacioc

Cremvustii fierti se curata de pielita si se taie marunt. Ceapa si gogosarul se taie fasii subtiri

3 voturi    6 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu pate si ciuperci

Oua umplute cu pate si ciuperci

Punem ouale la fiert cu un praf de sare pentru 8-10 minute din momentul in care incepe sa fiarba

7 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive cu oua

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight G945E

- 740 lei
1699.99 lei
959.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Oua coapte