autor:

Anonim

» » , Aperitive, Aperitive

snitel parizian cu carne de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de porc, oua, faina, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel parizian cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Terina de legume

Terina de legume

Legumele se fireb in apa cu sare. Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie cubulete. Merele

16 voturi    6 comentarii
50 min
Aperitive cu oua
Oua panirat

Oua panirat

Punem cele 5 oua la fiert cu un praf de sare si le lasam 10 minute. Cand sunt gata le trecem pe

2 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mish-mash - omletă