autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel parizian cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, oua, faina, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel parizian cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Fasole cu usturoi si verdeata

Fasole cu usturoi si verdeata

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi se pune la fiert. Inainte de servire, se lasa, cateva

4 voturi    0 comentarii
60h
Aperitive
Platou vegetarian pane

Platou vegetarian pane

Pentru pane batem ouale cu sarea si cu 1 lingura de ulei. Adaugam laptele si faina. Amestecam bine

8 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Aperitivul cu legume e de fapt un snitel banal, dat prin faina si ou batut, nicidecum parizian. Sau poate pentru ca se poate face si din parizer?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cred ca ar trebui sa-i schimbi titlul...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Michael

Aperitivul cu legume e de fapt un snitel banal, dat prin faina si ou batut, nicidecum parizian. Sau poate pentru ca se poate face si din parizer?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Traistute cu ciuperci