autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel parizian cu carne

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 august 2008

Ingrediente
carne de porc, oua, faina, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel parizian cu carne" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Chiftelute cu cartofi si dovlecel

Dovlecelul si cartofii se curata,se spala si se da prin razatoarea mare.Se lasa jumatate de ora,pana

14 voturi    10 comentarii
30 min
Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp

11 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Michael , 21 iulie 2009

    Aperitivul cu legume e de fapt un snitel banal, dat prin faina si ou batut, nicidecum parizian. Sau poate pentru ca se poate face si din parizer?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

    Cred ca ar trebui sa-i schimbi titlul...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Michael

Aperitivul cu legume e de fapt un snitel banal, dat prin faina si ou batut, nicidecum parizian. Sau poate pentru ca se poate face si din parizer?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Salata de dovlecel