autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel parizian de vitel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 august 2008

Ingrediente
carne de vitel, oua, faina, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel parizian de vitel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane

Trecem carnea prin masina de tocat. Taiem dovleceii in rondele de circa 1 cm inaltime. Indepartam,folosind

5 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne
Cornulete cu crenvursti

Cornulete cu crenvursti

Drojdia se freaca cu zaharul intr-o canita pentru a se lichefia. Din faina, drojdie, sare, lapte

3 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Clipper 41mm W/Beard

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de vitel
  • oua
  • faina
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Melcisori aperitiv