autor:

Fara foto

» » Aperitive

Snitel porc rosu

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
400 gr muschi porc, 3 oua, 2 linguri de mustar, 1 lingura de bulion de rosii si ardei, 3 linguri faina grau, 1 lingura apa minerala, condimente bulgaresti (piper alb, paprika, coriandru s.a.), 50 ml ulei.

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Muschiul se taie felii de 1 cm si se bate, se presara condimentele si se lasa la macerat in frigider 15 minute.
Separat se bat ouale, impreuna cu mustarul, bulionul, faina, un varf de lingurita de sare. La final se adauga apa minerala pentru a elimina eventualele cocoloase si pentru a fragezi aluatul.
Se scoate carnea din frigider, se trece prin faina de grau si apoi prin aluat. Se prajeste in ulei la foc mediu.
Se servesc reci ca aperitiv sau calde cu garnitura de legume.
Se numeste \"rosu\" datorita culorii pe care o capata de la bulion.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel porc rosu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Omleta la cuptor

Omleta la cuptor

Se bat ouale, se adauga pe rand toate ingredientele. Se da la cuptorul incins in prealabil, se coace

0 voturi    0 comentarii
45h
Aperitive cu carne
CHIFTELUTE

CHIFTELUTE

Cartoful se fierbe,se piseaza si se amesteca impreuna cu celelalte ingrediente intr-un castron. Se

1 vot    5 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 40 %
389.99 lei
233.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    MIHAELA BADEA (Chef de cuisine) , 23 iulie 2008

    Eu nu folosesc piper la fripturi. De obicei le pun condimente.

Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 400 gr muschi porc
  • 3 oua
  • 2 linguri de mustar
  • 1 lingura de bulion de rosii si ardei
  • 3 linguri faina grau
  • 1 lingura apa minerala
  • condimente bulgaresti (piper alb
  • paprika
  • coriandru s.a.)
  • 50 ml ulei.

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

17 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Fara foto

MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)

Eu nu folosesc piper la fripturi. De obicei le pun condimente.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Miel umplut