autor:

Fara foto

» » Aperitive

Snitele

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-carne de porc, -albus de oua, -galbenus de ou, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea feli dupa aceia se face cu sare si piper carnea dupa ce se face cu sare si piper bateti albusurile de la oua supuma dupa ce sunt spuma puneti peste albus punem galbenusurile cu sare si se bat amandoua si la sfarsit se da carnea prin faina sau pesmet si dupa aceia se dau prin ou si se pun la prajit si se lasa pana se prajeste oul
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Snitele pufoase cu fulgi de porumb si susan

Taiem pieptul de pui filè si condimentam cu sare si piper pe ambele parti.Intr-o farfurie putin

7 voturi    1 comentariu
45 min
Aperitive cu carne
SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR

SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime. Se pune

34 voturi    6 comentarii
20 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bogdan (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    da se bate cu ciocanu pentru carne

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Carnea la snitele se bate cu ciocanul special.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -carne de porc
  • -albus de oua
  • -galbenus de ou
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

bogdan (Chef de cuisine)

da se bate cu ciocanu pentru carne

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de carne cu ciuperci