autor:

» » Aperitive

Snitele

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-carne de porc, -albus de oua, -galbenus de ou, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea feli dupa aceia se face cu sare si piper carnea dupa ce se face cu sare si piper bateti albusurile de la oua supuma dupa ce sunt spuma puneti peste albus punem galbenusurile cu sare si se bat amandoua si la sfarsit se da carnea prin faina sau pesmet si dupa aceia se dau prin ou si se pun la prajit si se lasa pana se prajeste oul
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele de porc

Snitele de porc

Muschiul de porc se taie in felii potrivite ,apoi se bate usor fiecare felie cu ciocanul de snitele.

6 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Snitele la cuptor

Snitele la cuptor

Am portionat pieptul de pui in fasii mai late si mai subtirele.Am condimentat pieptul cu sare, boia

47 voturi    2 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • bogdan (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    da se bate cu ciocanu pentru carne

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Carnea la snitele se bate cu ciocanul special.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -carne de porc
  • -albus de oua
  • -galbenus de ou
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

bogdan (Chef de cuisine)

da se bate cu ciocanu pentru carne

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Creier pane