autor:

Fara foto

» » Aperitive

Snitele

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-carne de porc, -albus de oua, -galbenus de ou, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea feli dupa aceia se face cu sare si piper carnea dupa ce se face cu sare si piper bateti albusurile de la oua supuma dupa ce sunt spuma puneti peste albus punem galbenusurile cu sare si se bat amandoua si la sfarsit se da carnea prin faina sau pesmet si dupa aceia se dau prin ou si se pun la prajit si se lasa pana se prajeste oul
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
“Snitele” de ciuperci champignon

“Snitele” de ciuperci champignon

Ciupercile se curata de pielita, se indeparteaza o parte din codita si se spala. Ouale batute se

20 voturi    5 comentarii
25 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Snitele umplute

Snitele umplute

De aceasta data am folosit un piept de pui cu os pe care l-am spalat bine si am trecut la dezosarea

52 voturi    16 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bogdan (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    da se bate cu ciocanu pentru carne

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Carnea la snitele se bate cu ciocanul special.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -carne de porc
  • -albus de oua
  • -galbenus de ou
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

bogdan (Chef de cuisine)

da se bate cu ciocanu pentru carne

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piept de pui pane