autor:

Fara foto

» » Aperitive

Snitele

Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: bogdan (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 februarie 2011

Ingrediente
-carne de porc, -albus de oua, -galbenus de ou, -sare, -piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se taie carnea feli dupa aceia se face cu sare si piper carnea dupa ce se face cu sare si piper bateti albusurile de la oua supuma dupa ce sunt spuma puneti peste albus punem galbenusurile cu sare si se bat amandoua si la sfarsit se da carnea prin faina sau pesmet si dupa aceia se dau prin ou si se pun la prajit si se lasa pana se prajeste oul
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Preparea sosului de spanac: Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Sosuri
Parjoale in aluat de snitele

Parjoale in aluat de snitele

Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin

1 vot    4 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    bogdan (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    da se bate cu ciocanu pentru carne

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Carnea la snitele se bate cu ciocanul special.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • -carne de porc
  • -albus de oua
  • -galbenus de ou
  • -sare
  • -piper

Raporteaza reteta

bogdan (Chef de cuisine)

da se bate cu ciocanu pentru carne

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Caizer afumat