autor:

alina

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Snitele de peste

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
4 fileuri de ansoa, 8 fileuri de peste, 5-6 masline fara sambure, 1 mana de patrunjel, 1 catel de usturoi, 1 ou, pemet, faina, ulei de masline,1lamaie( eu nu am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Tocam usturoiul, fileuri de ansoa, maslinele si patrunjelul. Ungeti fileuri de peste cu amestecul format. Trecem fileuri prin faina, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. Frigem snitelele in ulei si cand sunt gata le scoatem pe hartie de bucatarie. Saram si stropim cu suc de lamaie...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
RULOURI DE COD LA CUPTOR

RULOURI DE COD LA CUPTOR

Doua fileuri de cod se aplatizeaza usor, se condimenteaza cu amestecul pentru peste. Spanacul proaspat

8 voturi    4 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste
Creveti si calamari cu legume

Creveti si calamari cu legume

Intr-un wok se pune apa, iar cand aceasta da in clocot se adauga calamarul, crevetii si restul ingredientelor,

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Hmm, ce pofta mi s-a facut!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate !

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Foarte bune!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Super !

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Unde este peste sunt si eu.Tare bun.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Rapid si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de ansoa
  • 8 fileuri de peste
  • 5-6 masline fara sambure
  • 1 mana de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • pemet
  • faina
  • ulei de masline,1lamaie( eu nu am pus)

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmm, ce pofta mi s-a facut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Supa de peste si fructe de mare (Seafood chowder)