autor:

alina

» » , Aperitive, Mancaruri cu peste

Snitele de peste

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iunie 2010

Ingrediente
4 fileuri de ansoa, 8 fileuri de peste, 5-6 masline fara sambure, 1 mana de patrunjel, 1 catel de usturoi, 1 ou, pemet, faina, ulei de masline,1lamaie( eu nu am pus)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Tocam usturoiul, fileuri de ansoa, maslinele si patrunjelul. Ungeti fileuri de peste cu amestecul format. Trecem fileuri prin faina, apoi prin oul batut si apoi prin pesmet. Frigem snitelele in ulei si cand sunt gata le scoatem pe hartie de bucatarie. Saram si stropim cu suc de lamaie...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Scoici de riu  in sos.

Scoici de riu in sos.

Sciocile de riu trebuiesc lasate in apa cel putin citeva ore pentru a le iesi nisipul din interiorul

7 voturi    15 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

Crap prajit cu garnitura de cartofi natur

1. Se curata pestele de solzi, urechi si intestine. 2. Se indeparteaza capul si coada, iar apoi

9 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 februarie 2013

    Hmm, ce pofta mi s-a facut!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 iulie 2010

    O bunatate !

  • flory avram

    flory avram (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

    Foarte bune!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Super !

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Unde este peste sunt si eu.Tare bun.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Rapid si gustos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      O bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 4 fileuri de ansoa
  • 8 fileuri de peste
  • 5-6 masline fara sambure
  • 1 mana de patrunjel
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ou
  • pemet
  • faina
  • ulei de masline,1lamaie( eu nu am pus)

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

Hmm, ce pofta mi s-a facut!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Plachie cu peste file Plachie cu peste file

Intr-un vas yena, aranjam straturi de legume, ardeii taiati cuburi sau fasii, rosii felii subtiri, ceapa solzi subtiri, le stropim cu

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu peste
Tarta cu ton si legume Tarta cu ton si legume

Pregatim intai legumele pentru umplutura. Taiem ardeii cuburi si ceapa si le calim in cele 2 linguri de ulei pana se inmoaie putin. Patrunjelul

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Macrou la grill
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania