autor:

Anonim

» » Aperitive

snitele de porc poiana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, creier de vita, ulei, oua, faina, ciuperci, ceapa, mazare, pasta de tomate, vin alb, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Snitele de carne se trec prin faina , se inabusa in 125 ml de ulei cu 100 ml de apa, se fierb si se scot separat . In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ciupercile , se adauga pasta de tomate , piper ,mazarea, creierul, sare, patrunjel verde si se fierb 10 min.Spre sfarsit se adauga vin . Omleta se pregateste in 25 ml de ulei . Se taie bucati ,s e adauga la compozitia cu creier si ciuperci apoi se fierb impreuna cateva min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitele de porc poiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din carne tocata

Rulada din carne tocata

Se inmoaie painea intr-un castron cu apa. Se toaca ceapa si se pune intr-un castron, se pune porumbul

11 voturi    5 comentarii
2h
Aperitive cu carne
chiftelute ca la mama

chiftelute ca la mama

Intr-o tigaie se pune ceapa tocata marunt, 4 linguri de apa 4 linguri de ulei si se inabuse pina

5 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute