Snitele de carne se trec prin faina , se inabusa in 125 ml de ulei cu 100 ml de apa, se fierb si se scot separat . In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ciupercile , se adauga pasta de tomate , piper ,mazarea, creierul, sare, patrunjel verde si se fierb 10 min.Spre sfarsit se adauga vin . Omleta se pregateste in 25 ml de ulei . Se taie bucati ,s e adauga la compozitia cu creier si ciuperci apoi se fierb impreuna cateva min.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii