Snitele de carne se trec prin faina , se inabusa in 125 ml de ulei cu 100 ml de apa, se fierb si se scot separat . In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ciupercile , se adauga pasta de tomate , piper ,mazarea, creierul, sare, patrunjel verde si se fierb 10 min.Spre sfarsit se adauga vin . Omleta se pregateste in 25 ml de ulei . Se taie bucati ,s e adauga la compozitia cu creier si ciuperci apoi se fierb impreuna cateva min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii