autor:

Anonim

» » Aperitive

snitele de porc poiana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, creier de vita, ulei, oua, faina, ciuperci, ceapa, mazare, pasta de tomate, vin alb, patrunjel verde, piper, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Snitele de carne se trec prin faina , se inabusa in 125 ml de ulei cu 100 ml de apa, se fierb si se scot separat . In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ciupercile , se adauga pasta de tomate , piper ,mazarea, creierul, sare, patrunjel verde si se fierb 10 min.Spre sfarsit se adauga vin . Omleta se pregateste in 25 ml de ulei . Se taie bucati ,s e adauga la compozitia cu creier si ciuperci apoi se fierb impreuna cateva min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitele de porc poiana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Empanadas cu chorizo

Empanadas cu chorizo

ncalziti cuptorul la 200g. Taiati carnatii in bucati mici de 1cm. Taiati prazul felii subtiri. Puneti

16 voturi    8 comentarii
30 min
Aperitive cu carne
Rondele cu bunatati

Rondele cu bunatati

Preparare: rodele de somon cu spuma de branza. Taiem feliile de somon afumat in dreptunghiuri de

5 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pläcinta cu carne