snitele de porc poiana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • creier de vita
  • ulei
  • oua
  • faina
  • ciuperci
  • ceapa
  • mazare
  • pasta de tomate
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Snitele de carne se trec prin faina , se inabusa in 125 ml de ulei cu 100 ml de apa, se fierb si se scot separat . In grasimea ramasa se inabusa ceapa si ciupercile , se adauga pasta de tomate , piper ,mazarea, creierul, sare, patrunjel verde si se fierb 10 min.Spre sfarsit se adauga vin . Omleta se pregateste in 25 ml de ulei . Se taie bucati ,s e adauga la compozitia cu creier si ciuperci apoi se fierb impreuna cateva min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise