autor:

Florenta Dinu

» » Aperitive

Snitele de pui

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2012

Ingrediente
un piept de pui, ou,200g pesmet, 50g susan,sare,ulei pentru prajit.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

3 voturi

Mod de preparare

Dezosati pieptul de pui si apoi taiati felii subtiri si le bateti un pic cu ciocanelul.Apoi le dati cu sare si le treceti prin ou si prin pesmet amestecat cu susan si le prajiti in ulei incins pe ambele parti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Snitele din piept de pui

Snitele din piept de pui

Taiem pieptul de pui in fasii potrivite. Acoperim fiecare bucata cu o folie de plastic si batem cu

0 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne
Snitele din aripioare de pui

Snitele din aripioare de pui

Aripioarele le-am fiert in apa cu sare pentru 30-40 min, apoi le-am scos pe un platou sa se scurga

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Alexandrina

    Alexandrina (Chef de cuisine) , 14 septembrie 2012

    Sunt delicioase! Eu pregatesc un soi de snitel "tocat" (carnea o folosesc taiata cuburi).

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    Bun,bun,bun...

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 13 septembrie 2012

    Sant pe gustul meu.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

3 voturi

Ingrediente

  • un piept de pui, ou,200g pesmet
  • 50g susan,sare,ulei pentru prajit.

Raporteaza reteta

Retete
de Florenta Dinu
Tort Mickey Mouse

Tort Mickey Mouse

Faci blaturile de aceeasi marime (foloseste aceeasi forma). Separi albusurile si le bati spuma tare,adaugi

16 voturi    3 comentarii
2h 30 min
Torturi
Amandina

Amandina

Pt blat:freci galbenusurile cu uleiul pe care-l pui ca la maioneza.Albusurile le bati spuma cu zaharul

30 voturi    4 comentarii
1h 5 min
Prajituri
Tort cu foi coapte in tigaie

Tort cu foi coapte in tigaie

Pt foi:freci oul cu zaharul,apoi adaugi uleiul si laptele,1 lingurita bicarbonat stins cu otet si

29 voturi    6 comentarii
1h 15 min
Torturi

Alexandrina (Chef de cuisine)

Sunt delicioase! Eu pregatesc un soi de snitel "tocat" (carnea o folosesc taiata cuburi).

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Chiftelute crocante cu masline, arahide si castraveciori murati