Se pune soia la inmuiat in apa calda cu baza pt mancare si cu busuioc, se lasa vre-o 2 ore sa se inmoaie apoi se pune sa se fiarba cu tot cu apa cu care a stat la inmuiat.
Dupa ce sa fiert se pune sa se scurga de apa.
Intr-o farfurie se bat ouale cu sare,piper si usturoiul.Intr-un vas se pune faina si in altul pesmet.
Se da soia prin faina alba apoi prin oua apoi prin pesmet si se pun in tigaie la prajit.
Pofta Buna!!!



Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...
Varza a la Cluj
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii