Se curata telina de coaja, se spala si se taie felii groase de 1,5 cm.
Se fierb feliile „al dente” in apa cu sare (circa 8-10 minute de cand incepe sa clocoteasca), se rastoarna intr-o strecuratoare, se tin putin sub jetul de apa rece si se lasa sa se scurga pe hartie absorbanta.
Se taie in fiecare felie de telina o fanta si se umplu fantele cu sos de tomate si fasii de telemea.
Se amesteca pesmetul cu cascavalul ras.
Se dau feliile de telina prin faina, ou si pesmet + cascaval si se prajesc in untul incins, pana ce se rumenesc frumos pe ambele parti.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii