autor:

Fara foto

» » Aperitive

Snitele de varza

Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Liliana Pintilie (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iulie 2008

Ingrediente
o varza, faina, 1 ou, pesmet, frasime

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Se ia varza dulce, nu prea mare, se curata, se taie in jumatate si se opareste. Se taie apoi felii, se trec prin faina, ou si pesmet fin; se prajesc in grasimea preferate.
Se servesc cu branza presarata sau smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt

Chiftele de ton cu sos de iaurt

Desfacem conservele si transferam continutul intr-o sita, pentru a se scurge bine de lichid. Apoi

3 voturi    4 comentarii
30 min
Aperitive
Risotto cremos cu sofran si baby spanac

Risotto cremos cu sofran si baby spanac

MOD DE PREPARARE Intr-o craticioara cu fund dublu se pune untul si uleiul de masline la incins.

4 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

0 voturi

Ingrediente

  • o varza
  • faina
  • 1 ou
  • pesmet
  • frasime

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată