autor:

alina

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Snitele de vinete

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, , 2 oua, , sare, , ulei de masline, , pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lungime, le dam cu sare si le lasam circa 1 ora. Spalam si stergem de apa feliile de vanata dupa care le trecem intai prin ou apoi prin pesmet. Luam o tigaie punem uleiul la incins si incepem sa prajim snitelele. Le scoatem pe o farfurie acoperita de hartie de bucatarie dupa care snitelele noastre sunt gata sa fie degustate. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama cu ciuperci si mazare

Ciulama cu ciuperci si mazare

Curatam ceapa si o tocam marunt. Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le

3 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi fierti cu unt

Cartofi fierti cu unt

Se fierb cartofii in cu tot cu coaja. Dupa fierbere se decojesc si se taie cuburi. Se aseaza pe o

2 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Trofin Constantin , 29 noiembrie 2014

    super bomba iam uimit pe toti

  • Fara foto

    Simion Flavius Cristian , 07 iulie 2014

    WOW BIZZ

  • Fara foto

    Alina Cernea , 30 octombrie 2013

    bune....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Silvestrovici Ioan , 03 iulie 2010

      trebuie sa recunosc ca sunt prezentate o varietate enorma de preparate de f.buna calitate.Multe multumiri redactiei pentru acest stil de prezentare doblat si cu imagini.Sunteti realmente o enciclopedie de inforatii gastronomice.VA MULTUMESC

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Arata frumos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor