autor:

alina

» » , Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Snitele de vinete

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iunie 2010

Ingrediente
2 vinete, , 2 oua, , sare, , ulei de masline, , pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

13 voturi

Mod de preparare

Taiem vinetele pe lungime, le dam cu sare si le lasam circa 1 ora. Spalam si stergem de apa feliile de vanata dupa care le trecem intai prin ou apoi prin pesmet. Luam o tigaie punem uleiul la incins si incepem sa prajim snitelele. Le scoatem pe o farfurie acoperita de hartie de bucatarie dupa care snitelele noastre sunt gata sa fie degustate. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele de vinete" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui cu pastai si cartof dulce

Pui cu pastai si cartof dulce

Cartofii se taie cam de 2 cm si se prajesc in uleiul incins la 170 gradeC pentru 2-3 min(se scoate

3 voturi    2 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Piept de pui cu legume

Piept de pui cu legume

Pieptul de pui se spala,se taie fasii si se condimenteaza cu piper, un pic de cimbru, delikat, cateva

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Trofin Constantin , 29 noiembrie 2014

    super bomba iam uimit pe toti

  • Fara foto

    Simion Flavius Cristian , 07 iulie 2014

    WOW BIZZ

  • Fara foto

    Alina Cernea , 30 octombrie 2013

    bune....

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 04 august 2010

      O bunatate !

    • Fara foto

      Silvestrovici Ioan , 03 iulie 2010

      trebuie sa recunosc ca sunt prezentate o varietate enorma de preparate de f.buna calitate.Multe multumiri redactiei pentru acest stil de prezentare doblat si cu imagini.Sunteti realmente o enciclopedie de inforatii gastronomice.VA MULTUMESC

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Arata frumos!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

      Bun,bun,bun...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

13 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Mix de ciuperci cu sos de smantana