Se taie carnea felii se condimenteaza cu piper si sare si se lasa putin la rece ca sa intre condimentele in carne.Apoi se iau feliile si se bat.Intr-o farfurie se pun ouale,sare,piper,putina boia,usturoiul pisat si se bat bine.Se da carnea prin faina apoi prin oua si ultima data prin pesmet apoi se pune la prajit in uleiul incins si la foc mic,ca sa se faca bine.Cand sunt prajite pe o parte se invart ca sa se fac si pe partea cealalta.
Sunt foarte gustoase!
Pofta Buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii