autor:

Laura

» » Aperitive

Snitele din dovlecei cu cascaval si marar

Autor: Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 aprilie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 aprilie 2012

Ingrediente
•2 dovlecei de marime medie, •100 gr cascaval, •4-5 linguri de faina, •2-3 linguri de smantana, •1 legatura de marar, •1 ou, •Sare, •Piper, •Ulei pentru prajit

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

34 voturi

Mod de preparare

Se curata de coaja dovleceii, se dau pe razatoarea mica si se strorc de apa lasata.
Peste dovlecei punem oul, faina, smantana, cascavalul ras si mararul tocat marunt, se mai adauga sarea si piperul si se amesteca bine cu o lingura.
Se pune ulei la incins si cu lingura se ia din compozitie si se aseaza in tigaie pana cand se rumenesc pe ambele parti.

Noi le-am servit cu rosii si ou fiert din care am facut o ciupercuta!
Pofta buna!
Mai multe retete pe http://laupasca.blogspot.com
Va astept!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din dovlecei cu cascaval si marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciuperci pane

Ciuperci pane

Ciupercile se spala,se curata si se indeparteaza cu grija coditele. Palariile ciupercilor se lasa

12 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive
Flori de dovlecei umplute

Flori de dovlecei umplute

Se spala si se curata florile de dovlecei; se scoate pistilul. Se lasa la uscat 10-15 minute pana

7 voturi    8 comentarii
40 min
Aperitive
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 17 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ifrim Sorin , 02 august 2015

    DELICIOS

  • Fara foto

    Maria Popescu , 24 mai 2015

    Bun,bun, dar pentru felicitari ce ziceti daca am incerca varianta la cuptor!

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 15 august 2014

    Foarte gustos

    • Fara foto

      Lucia Gheorghe , 02 iulie 2014

      fain

    • Rodica_Ionescu

      Rodica_Ionescu (Maestru bucatar) , 26 iunie 2014

      Gustos si sanatos! Multumim!

    • Fara foto

      Gheorghe Lucia , 03 iunie 2014

      bun la gust

    • Fara foto

      Brinza Lucica-Sabina , 02 iunie 2014

      E super reteta si fumos prezentata! Felicitari!!

    • Fara foto

      Cioacata Ionel , 02 iunie 2014

      Excelente , delicioase si ...sa aveti Pofta Buna !

    • Fara foto

      Elena Stroie , 29 aprilie 2014

      Imi dai si mie reteta?

    • Fara foto

      Raducu Manuela , 22 aprilie 2014

      woow da vrea..incerc cat de curand chiar azi sa fac..sigur sunt super deliciosi

    • Fara foto

      manu , 06 august 2013

      as incerca mai repede cu o telemea mai uscata

    • Fara foto

      Georgiana Marcu , 25 iulie 2013

      Foarte bune snitele.

    • Fara foto

      Daria Istrati Antonio Karina , 24 iulie 2013

      bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    • Fara foto

      Liliana Costache , 18 iunie 2013

      am facut si eu este delicios....

    • Fara foto

      Andrei Corina , 18 iunie 2013

      delicios

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

      Absolut delicioase!

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 07 august 2012

      O voi incerca si eu,imi place combinatia ....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

34 voturi

Ingrediente

  • •2 dovlecei de marime medie
  • •100 gr cascaval
  • •4-5 linguri de faina
  • •2-3 linguri de smantana
  • •1 legatura de marar
  • •1 ou
  • •Sare
  • •Piper
  • •Ulei pentru prajit

Raporteaza reteta

Retete
de Laura
Cuiburi de viespi

Cuiburi de viespi

Intr-un castron se freaca drojdia cu zaharul, se adauga galbenusurile, romul, untdelemnul sau untul

4 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Prajitura Krantz

Prajitura Krantz

Se fac 3 foi, preparandu-le separat pe fiecare astfel: Se bat albusurile cu un praf de sare pana

35 voturi    13 comentarii
3h 30 min
Prajituri
Foietaj cu sunca si cascaval

Foietaj cu sunca si cascaval

Dezghetati aluatul. Unul se tine in frigider si cu celalalt se lucreaza. Cu ajutorul unui pinten

8 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu brinza

kok miori (Chef de cuisine)

Foarte gustos

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Carnati de casa in aluat de pizza Carnati de casa in aluat de pizza

Se face un aluat simplu de pizza din ingredientele mai sus mentionate si se lasa la dospit cam 15-20 de minute Se intinde aluatul in

23 voturi    12 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de ton cu sos de iaurt
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania