Snitele din piept de pui

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Snitele din piept de pui

Ingrediente

  • - un piept de pui
  • - faina de grau
  • - pesmet
  • - 3 oua
  • - sare, piper

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.

Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.

Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.

Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor