autor:

Craciun_Rita

» » , Aperitive, Aperitive cu carne

Snitele din piept de pui

Autor: Craciun_Rita (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Craciun_Rita (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iulie 2016

Ingrediente
- un piept de pui, - faina de grau, - pesmet, - 3 oua, - sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.
Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.
Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.
Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitele din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Sos de spanac cu snitele din piept de pui

Preparea sosului de spanac: Punem untul la topit apoi punem spanacul ( eu am folosit spanac gata

3 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Sosuri
snitele din piept de pui

snitele din piept de pui

se spala pieptul,se taie bucati,se bate se da prin oul amestecat cu delikat,apoi prin pesmet si se

6 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Craciun_Rita
Piept de pui cu garnitura de cartofi

Piept de pui cu garnitura de cartofi

Se face un mix de condimente din zeama de la lamaie, sare, piper si condimentele ptr. carne de pasare

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Briose aperitiv cu ardei gras si branză de oi

Se curata si se taie fideluta ardeiul gras , brânză se rade pe răzătoare. Ouale se

4 voturi    1 comentariu
35 min
Aperitive cu oua
Pizza cu ardei gras si rosii

Pizza cu ardei gras si rosii

Se framanta aluatul si se lasa la dospit cca 30 min. Se intinde o foaie care se aseaza in tava

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulada de carne tocata