Se spala pieptul de pui si se feliaza dupa care se bate cu ciocanul de snitele.
Intr-un vas se bat bine ouale, dupa care se adauga sare si piper.
Se iau pe rand bucatile de carne si se dau pe rand prin faina, ou si apoi pesmet si se pun in cratita cu ulei incins.
Cand snitele se rumenesc pe ambele parti se scot si se pun pe o farfurie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii