Se pun felile de soia la fiert intr-o oala cu sare se lasa la fiert 30 minte apoi se scot intr-o strecuratoare si se lasa la scurs foarte bine.
Intr-un castron punem 150 ml.apa adaugind incet 200 gr.faina pina devine un amestec ca la clatite punem sare dupa gust.Cind sau scurs bine feliile le luam si le dam prin acest amestec,separat intr-o farfurie punem 300 gr.pesmet prin care trecem smitelul de soia prin el,punem uleiul la incins intr-o tigaie adaugind snitelele,le lasam sa se prajeasca bine, le scaotem cu o paleta pe o farfurie cu servetel pe ea ca sa se scurga uleiu.
Putem sa le servim ca atare sau cu garnitura de piure si cu salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii