autor:

valentina ionita

» » , Aperitive, Fripturi

SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel, , Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel si din antricot de vitel, 2 oua, sare,, pesmet, , Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

34 voturi

Mod de preparare

Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.
Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece.
Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul incins in prealabil cu 5-10 min.inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite cand sunt gata rumenite pe ambele se scot pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime.

In ambele cazuri vor iesi intre crocant si fraged si se pot servi cu orice fel de garnitura(piure de cartofi,crochete de cartofi,piure de conopida,piure de broccoli,cartofi natur,legume fierte, cartofi prajiti)si alaturi de salata preferata .Sunt delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "SNITELE PRAJITE SI COAPTE LA CUPTOR" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

Daca folositi burta proaspata ,aceasta se spala,se curata bine de grasime,de pielite si se freaca

12 voturi    4 comentarii
2h 50 min
Fripturi
Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichii cu dafin si orez

Potarnichile se prajesc in friteuza sau in tigaie, legumele se toaca marunt, se calesc in ulei de

0 voturi    2 comentarii
15 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Va multumesc ....

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 14 mai 2010

    Sunt fan snitele.Felicitari!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

    Multumesc mult...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Imi plac snitelele grozav de mult.Tare frumos mai pezinti.

    • Doina  Varga

      Doina Varga (Chef de cuisine) , 18 august 2009

      O bunatate ...

    • Fara foto

      L (Chef de cuisine) , 22 martie 2009

      Snitelele din carne de vitel sunt destul de tari (greu de mestecat) in comparatie cu cele din carne de pasare.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

34 voturi

Ingrediente

  • Putem face snitele din piept de pasare(pui,rata,gasca,curcan,gaina,rata),carne porc,carne vitel
  • Acum am pregatit snitele din pulpa de vitel si din antricot de vitel
  • 2 oua
  • sare,
  • pesmet
  • Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

Va multumesc ....

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Gratar din ceafa de porc cu cartofi