Se ia bucata de carne,se spala,se zvanta bine si se portioneaza bucati de cca 1cm grosime.
Se pune o bucata de folie de plastic pe tocator,se aseaza bucata de carne,se inveleste si se bate bine pe ambele parti.La fel se procedeaza cu toate bucatile de carne.
Separat se bat ouale cu condimentele.Fiecare bucata de carne se trece bine prin pesmet - pe ambele parti,apoi prin oul batut din nou prin pesmet si se lasa cca 20-25 de minute la rece.
Se prajesc pe ambele parti la foc potrivit in ulei incins sau se aseaza intr-un vas de yena uns cu putin ulei de masline si se vor coace in cuptorul incins in prealabil cu 5-10 min.inainte.Se rumenesc frumos pe ambele parti.Cele prajite cand sunt gata rumenite pe ambele se scot pe un servetel pentru a absoarbe surplusul de grasime.
In ambele cazuri vor iesi intre crocant si fraged si se pot servi cu orice fel de garnitura(piure de cartofi,crochete de cartofi,piure de conopida,piure de broccoli,cartofi natur,legume fierte, cartofi prajiti)si alaturi de salata preferata .Sunt delicioase.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii