autor:

Cely Snijec

» » , Retete de post, Retete vegetariene

Soia in crusta de pesmet si susan

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
10 bucati soia pane, 100 g pesmet, 50 g susan, o ceapa, o foaie de dafin, piper, sare,, 50 ml vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 1h

26 voturi

Mod de preparare

Soia se lasa la muiat 30 minute, dupa care se fierbe 10 minute in apa cu vin, sare,ceapa, foaie de dafin, boabe de piper. Amestecam pesmetul cu susan, sare si piper. Strecuram soia, scurgem bine in prosop, trecem prin pesmetul amestecat cu susan,prajim in ulei incins.Servim cald cu garnitura de cartofi si muraturi sau salata.Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Soia in crusta de pesmet si susan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Prajitura cu nuca si dovleac

Prajitura cu nuca si dovleac

Tare mandra sunt de aceasta reteta care este foarte simplu de preparat, dar gustoasa peste masura. Nuca

19 voturi    8 comentarii
20 min
Retete vegetariene
Flan dietetic de dovlecei …cu doua fete

Flan dietetic de dovlecei …cu doua fete

Se spala bine dovleceii, se taie cateva fasii de coaja pe lung, care se aseaza pe fundul unui vas

5 voturi    2 comentarii
30 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

    Arata foarte bine !

  • Doina  Varga

    Doina Varga (Chef de cuisine) , 15 martie 2010

    Foarte bun. Si eu folosesc des soia. O fac un pic altfel, dar este foarte buna. Felicitari.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Arata foarte bine,mi-ai dat o idee.Felicitari si ai votul meu.

    • Fara foto

      lia , 10 martie 2010

      Foarte bune, paneurile de soia. Felicitari !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata tare bine!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Delicios,arata foarte bine......

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Daca nu scriai credeam pe bune ca in poza e carne.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Super bun pentru perioada postului si nu numai....

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      O mancare sanatoasa!

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      am sa o incerc si eu

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

26 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

67 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Arata foarte bine !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Sarmale de post Sarmale de post

Ingrediente compozitie: Nuca si caju-ul se rup grosier si se pun la hidratat de dimineata sau cu cel putin o ora inainte de a incepe

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi Vinete cu gust de toamna si ifos de imam bayildi

Imam bayildi are origini turcesti, dar este astazi un aperitiv intalnit nu numai in zona Turciei, ci si in intregul Orient Mijlociu

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Pangasius cu legume