Soia se pune intr-o cratita cu apa calda sa se inmoie timp de o ora cu vegeta,piper,busuioc si oregano.Apoi se pune la fiert timp de 30 de min.
Dupa care se unge o tava cu putin ulei unde se aseaza soia, peste care se pune 5 buc de usturoi, rosia taiata feli, ceapa taiata pestisor, ardelul taiat cubulete, morcovul taiat rondele, apoi ceilalti 5 catei de usturoi; peste care se pune sare , piper, boia, oregano si busuoic, iar la final de tot se pune 3 linguri de pasta de tomate si o canita de apa.
Se acopera tava cu staniol si se baga la cuptor pana scade apa.Staniolul se ia mai repede jos cu 10 min.
Se poate servi cu cartofi, orez, paste...ect., fiecare dupa preferinta.
Va urez pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii