Punem bucatile de soia la fiert, pentru 30’, conform instructiunilor de pe plic.
Tocam marunt ardeiul si usturoiul. Dam pe razatoarea mica, ghimbirul. Le punem pe toate intr-un bol, adaugam uleiul de masline si sosul de soia si omogenizam foarte bine marinata.
Feliile de soia fierte, le scoatem pe un platou, le lasam sa se raceasca, apoi le ungem cu marinata pe ambele parti. Le acoperim cu o folie si le lasam la macerat pentru 30’.
Punem putin ulei intr-o cratita si cand este bine incins, adaugam feliile de soia pe care le prajim pe ambele parti.
Se servesc alaturi de diferite garnituri ; cartofi , orez , legume.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii