Se prepara crema de branza astfel : branza Philadelphia se amesteca ( la mixer ) cu branza de vaci, putin coniac, rozmarin, sare si piper alb, pana ce devine o pasta omogena.
Somonul afumat se aseaza pe farfurie cat mai estetic, in varf se pune crema de branza cu ajutorul unui pos cu sprit, iar pe crema se aseaza icrele negre.
De jur - imprejur se orneaza farfuria cu sferturi de lamaie, inele de ceapa si ardei gras, capere, salata verde, masline si verdeata.
Acest preparat se poate servi cu un dressing facut din ulei de masline cu putin mustar, otet de busuic, miere, maioneza , sare si putin vin alb.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii