Se amesteca smintina cu mustarul, hreanul, piperul si sarea cu o lingura pina este un sos gros.
Se lasa sa stea cam o ora. Pe un platou se pun jumatati de frunze de salata (virfurile), chiar de culori diferite, pe care se pune cite o lingura de sos si citeva felii de somon alaturi.
Intre frunze se orneaza cu felii de lamiie iar la mijlocul platoului se pot aranja triunghiuri de piine tost.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii