Din ghimbir ras pe razatoarea mica, usturoi pisat, miere, mustar, sos de soia si ulei se fase o marinata in care se lasa fileul de somon timp de 15 min.
Eu prefer gatitul in cuptor si nu prajitul. Am incalzit cuptorul la 200 de grade si am introdus pt. 25 min. tava cu somonul marinat.
Garnitura de fenicul am preparat-o dupa reteta lui Jemie Oliver.
Am taiat feniculul solzisori, am adaugat 4 catei de usturoi tocati, sarea de mare si vermutul. Am presarat cu frunze de fenicul tocate si am acoperit tava cu hartie de copt umezita si apoi stoarsa.
Am dat la cuptor 30 min.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii