Din ghimbir ras pe razatoarea mica, usturoi pisat, miere, mustar, sos de soia si ulei se fase o marinata in care se lasa fileul de somon timp de 15 min.
Eu prefer gatitul in cuptor si nu prajitul. Am incalzit cuptorul la 200 de grade si am introdus pt. 25 min. tava cu somonul marinat.
Garnitura de fenicul am preparat-o dupa reteta lui Jemie Oliver.
Am taiat feniculul solzisori, am adaugat 4 catei de usturoi tocati, sarea de mare si vermutul. Am presarat cu frunze de fenicul tocate si am acoperit tava cu hartie de copt umezita si apoi stoarsa.
Am dat la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii