autor:

autor

» » , Fripturi, Mancaruri cu peste

Somon la gratar cu garnitura de sparanghel

    Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 03 februarie 2014

Ingrediente
Pentru 2 portii avem nevoie de:, 2-4 rondele de somon (sau fileuri), cam 500g, un buchet tulpini de sparanghel, 2 - 3 linguri mustar, 3 linguri ulei de masline, 1 lingurita zahar, zeama de la o lamaie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: nespecificat

2 voturi

Mod de preparare

Pregatim sosul de mustar amestecand mustarul cu zaharul si zeama de lamaie.



Sparanghelul trebuie sa fie verde deschis, cu tulpina tare, iar partea lemnoasa de jos trebuie sa fie destul de mica. Spalam sparanghelul, ii taiem partea lemnoasa si il amestecam cu ulei, sare si piper. Il prajim pe gratarul incins 4 - 6 minute pe fiecare parte, pana se inmoaie putin, dar ramane crocant. Cand este gata, il pastram cald.



Presaram sare si piper peste somonul spalat. Cu o pensula ungem fiecare bucata de somon cu sos de mustar pe fiecare parte si prajim pe gratar 2 - 5 minute pe fiecare parte.

Aranjam pe farfurie tulpini de sparanghel, bucati de somon si stropim cu sosul de mustar ramas.



Mai multe retete delicioase gasiti pe blogul Bucataria Furnicutilor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Somon la gratar cu garnitura de sparanghel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Tortellini cu cod pane

Tortellini cu cod pane

Punem sare si piper peste Cod si lasam 10 min. Trecem prin faina si prajim in 5 linguri ulei pana

13 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

FILE DE PANGASIUS CU CRUSTA DE MUSTAR

Se pregateste sosul de mustar astfel:intr-un castronel se amesteca mustarul cu maionaza pana se formeaza

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

nespecificat

2 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii avem nevoie de:
  • 2-4 rondele de somon (sau fileuri)
  • cam 500g
  • un buchet tulpini de sparanghel
  • 2 - 3 linguri mustar
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

100 voturi    17 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Macrou a la grec