1.Se iau 3 boluri.
2.In primul , se amesteca feniculul ras cu suc de lamaie ,se adauga ulei de masline,putina sare,piper si anason.
3.In al doilea, se amesteca pulpa de avocado taiata cubulete cu sucul de la 1/2 lamaie si 1 lingura de ulei de masline.
4.In al treilea bol, se amesteca somonul (fara pielita), taiat cubulete , cu restul de suc de lamaie, cu 1 lingura ulei de masline,1 lingura sos de soia si semintele de susan .(macinate)
5.Se lasa sa se marineze, toate, 1 ora, la rece.
6.Se pregatesc 4 farfurii pentru servirea preparatului ,pe care se aseaza in ordine,feniculul,apoi avocado si somonul ,chiar in mijlocul farfuriei.Se decoreaza cu frunze de menta si se serveste imediat.
Reteta de cartofi la cuptor. Cartofi la cuptor cu ulei de masline, sare, piper, condimente si ierburi aromatice. Reteta...
Cartofi la cuptorAmestecul de mirodenii se amesteca, se pun intr-o tava si se imprastie.
Cotlet de vitel cu piure de mazareO prajitura delicioasa, stiam ca asa va fi, inca de cand m-am gandit la aceasta combinatie care mie imi place tare mult.
Prajitura cu foi, crema de lamaie si jeleu de visineDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii