Somonul file se taie felii de cca. 1 cm grosime si se intinde pe un platou.Pestele oceanic se toaca marunt si se amesteca cu chifla inmuiata in apa sau lapte , untul ,busuiocul,ceapa tocata marunt ,patrunjelul,ciupercile si trufele taiate cubulete.
Se amesteca bine cu cele 6 galbenusuri ,condimentele si sarea.
Somonul file se intinde pe o folie de aluminiu apoi se umple cu acest amestec si se ruleaza.Se pune la cuptor 30 min. la 160 gradeC. Dupa ce se scoate de la cuptor se asteapta 10 min iar apoi se poate taia felii.
Rulourile se servesc cu sosul brun amestecat cu vin rosu si cu cartofi fierti ori legume.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii